Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
en bg

Wacaco Nanovessel

Изчерпано
Изпрати ми известие, когато има наличност
Референция:
0602040
Марка:
Описание

Wacaco Nanovessel

Wacaco Nanovessel е бутилка 3 в 1 с вакуумна изолация, която можете да използвате като чаша, за чай или като контейнер за вода. Изработена от 304 неръждаема стомана, тя поддържа напитката ви топла или студена за дълго време с всичките си аромати и свежест. Снабдена с филтърна решетка, можете да приготвите чая си директно върху него. Капакът и филтърният елемент се отстраняват лесно и почистват.

Nanovessel е 100% съвместим с Nanopresso. Не губете време да наливате гореща вода от вакуумна бутилка в резервоар за вода на Нанопресо. Nanovessel може да се монтира директно върху Nanopresso и да се използва като резервоар за вода с изолация, което го прави идеалната  add-on за Nanopresso.

ЗАБЕЛЕЖКА: Когато е поставен на Nanopresso, Nanovessel не може да осигури изотермичната си работа. Топлата вода трябва да се съхранява в Nanovessel с капака, фиксиран, за да задържа топлината. Nanovessel не трябва да се свързва с Nanopresso повече от времето, необходимо за извличане на чаша кафе (максимум 1-2 минути).

Характеристики:

  • Размери: 146x62x62 mm
  • Тегло: 190 g
  • Вместимост на вода: 210ml
  • Материал: Полипропилен и неръждаема стомана 304
Прочети ощеShow less
Подробности за продукта
0602040

Меню

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане