Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
en bg

Baratza Sette 270Wi Кафемелачка

7-10 Работни Дни
Референция:
0603077
Марка:
Описание

Baratza Sette 270Wi Кафемелачка 

Представим новата конична мелница на Baratza, която направи революция в новата технология на фрезоване. Проектирана и усъвършенствана в Лихтенщайн за период от повече от 8 години, тази технология поставя нови стандарти за удобство, функционалност, производителност и издръжливост.


Този нов механизъм върти външния конусен нож и поддържа вътрешния нож стабилен. Така производителността се удвоява в сравнение с други мелници с подобен размер. Кафето преминава директно вертикално в ножовете и веднага попада в портафилтъра, тъй като няма тунел, както в другите търговски мелници.

Задържането на мелницата е на много ниски нива, оценено на по-малко от един грам.

Тази мелница е проектирана с помощта на технологията Acaia. (Acaia е водещата компания за висококачествени, трайни и прецизни везни). На мястото, където е закрепен портафилтърът, вградената скала на акаията предлага голяма точност при избора на грамовете кафе, които искате. Иновативна технология, първо приета в мелница.

Освен това Sette 270W има функция за Bluetooth връзка за преглед на статистики, тегло на смляно кафе и всички настройки на мелницата. Той има настройка за макро и микро фрезоване, както и 3 грама програмируеми дози. Тези функции позволяват на потребителя да има много висока повторяемост.

Интегрираният механизъм ви позволява да смилате директно или в портафилтъра, в контейнера, който се доставя с мелницата, или във всеки екстрактор за кафе филтър (Hario, Clever, Able Kone, Aeropress), отделна функция, която прави много улеснява живота на бариста.

В сравнение с предишния (Sette 270W), новите характеристики на Sette 270Wi са следните:

  • "I" при 270Wi означава интелигентност - шлифовъчната машина сега изчислява и бързо прогнозира точката на спиране, когато промените настройката на смилане, тегло на зърното или дозата. Това елиминира необходимостта от регулиране на смяната.
  • Максимално увеличава мащаба на вградената Acaia с висока точност, филтрирайки непредвидими вибрации, които могат да повлияят на точността на дозирането, като затваряне на вратата, стъпки, нестабилност на повърхността.
  • Функцията за „бързо избухване“ ви позволява да добавяте малки части от кафе към крайната си доза след спирането на мелницата.

  • В случай на актуализация на софтуера, той може да бъде инсталиран безжично чрез вградената Bluetooth връзка чрез вашия телефон или таблет на Apple.

Характеристики:

Ножове: Ø 40 mm, steel, conical
Регулиране на кафемелачка: 30 macro + stepless micro adjust with 9 indicators
Скорост на мелене: 3,5 – 5,5 g/s
Вместимост на капак: 300-400 g
Вместимост на капак за зърна: 160 g
Тегло: 3,2 kg
Размери: 13/40/24 (cm)

Гаранция: 1 година  

Прочети ощеShow less
Подробности за продукта
0603077

Техническо описание

Вместимост на Капак за Кафе
160g
Диаметър на Ножове
40 mm
Вид на Ножове
Κεραμικά

Меню

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане