Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
en bg

Професионална топлинна запечатваща машина за пластмасови торбички 30cm 400W

Налично
Референция:
0409600
Марка:
Описание

Професионална топлинна запечатваща машина за пластмасови торбички 30cm 400W

Мембранният заваръчен апарат е устройство, което ще бъде полезно във всеки дом. Той работи за запечатване на опаковки от фолио, като например пакетчета, ролково фолио или торбички.

Може да се използва с повечето материали, които се комбинират под въздействието на температурата (напр. за PE, PP, PVC фолио, както и за фолио с балончета). Ръчната машина за залепване заема малко място, така че лесно можете да я скриете, когато не се използва.

Изключително простото управление на машината за заваряване на алуминий означава, че за използването ѝ не са необходими специални умения. Времето за заваряване може лесно да се регулира с помощта на копчето в предната част на уреда. Времето за заваряване трябва да бъде съобразено с дебелината на фолиото и материала, от който е направено. Лицата, които нямат голям опит в работата с такъв уред, трябва да започнат заваряването от най-ниската стойност и след това, ако е необходимо, да удължат времето, необходимо за заваряване.

Ръчният заваръчен апарат не изисква нагряване. Той е готов за работа веднага след активиране. Просто поставете отворения край на запечатания калъф/лист в челюстите на ръчния заваръчен апарат и натиснете рамото на устройството. Устройството за запечатване на фолио може да се използва у дома за запечатване на отворени хранителни продукти, както и за организиране на малки предмети, които биха могли да бъдат изгубени. Силното и прецизно запечатване и изключително лесната работа ще бъдат оценени от всеки потребител.

Характеристики

Мощност: 400 W
Захранване: 220-240V
Дължина на заваряване: 300 мм
Ширина на заваряване: 2 мм
Време за заваряване: 1-8 секунди
Макс. Максимална дебелина на листа/торбата: 0,4 mm
Дължина на кабела: 115 cm
Размери (дължина/ширина/височина): 40,5/8/24,5 см

Прочети ощеShow less
Подробности за продукта
0409600

Меню

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане