Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
en bg

Черна електрическа кафемелачка Eureka Mignon Silenzio 50

Автоматична мелачка Eureka, идеална за професионален резултат у дома или в офиса. Плоски 50 мм стоманени ножове с две различни възможности за смилане, за еспресо и за филтър. С микрометрична настройка на смилане, осигуряваща прецизност на настройката на мелницата, безшумна технология за безшумно смилане и основа за задържане на затвора.

Прочети ощеShow less
Налично
Референция:
0603112
Марка:
Описание

Черна електрическа кафемелачка Eureka Mignon Silenzio 50

Описание

Професионална кафемелачка по поръчка

Безшумна технология: Изключителното антивибрационно решение намалява шума с около 20 dB в сравнение с конвенционалните мелнички и проправя пътя за нов начин на смилане на кафе: прецизно и безшумно.

Система ACE: Проектирана да предотвратява образуването на бучки и да елиминира електростатичното зареждане на смляното кафе, системата ACE е общият знаменател във всяка мелачка Eureka. Благодарение на своето регулиращо действие по време на изтичане на кафето, системата ACE осигурява несравнима чистота и стабилност на дозата.

Безстепенна микрометрична система за регулиране: Микрометрична система (патент на Eureka) с безкрайни точки на регулиране, единствената базирана на препозиционирането на долния нож, осигуряваща несравнима прецизност на регулиране, спестявайки време и кафе и гарантирайки несравнима производителност на смилане.

High Speed" Поддръжка: Практична и лесна поддръжка. Уникалният дизайн позволява бърза смяна и почистване на ножовете без загуба на настройка, както и значително спестяване на време и кафе.

Производство (gr/sec): 1,0 - 1,6 Espresso / 1,7 - 2,3 Brew

Размери: 120х180х350мм

Напрежение / Мощност: 230V/310W

Ножове: Ø 50 mm плоски

Капацитет на контейнера за кафе на зърна: 300 гр

Тегло: 5,6 кг

Характеристики:

Марка: Eureka

Диаметър на острието: 50 мм

Тип: По желание

Тип ножове: Плоски

Капацитет: 300гр

Прочети ощеShow less
Подробности за продукта
0603112

Меню

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане