Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
en bg

Bruer Cold Brew System - Студена Екстракция 600ml

Налично
Референция:
0506010
Марка:
Описание

Bruer Cold Brew System - Студена Екстракция 600ml

Нов, по-компактен дизайн за 2015 г.!


Вземете го  Cold Bruer, един продукт които можете да разпознайте от успешната кампания Kickstarter. Cold Bruer е стилен и модерен начин за извличане на студено кафе, който ви позволява лесно и бързо да направите вкусна, студена напитка в дома си.

“Cold brew coffee”е известен със своята лекота на приготвяне. Всичко, от което наистина се нуждаете, е малко смляно кафе, вода, контейнер и много време. Със продукт както е Cold Bruer, този процес се подобрява и става по-ефективен, което ви позволява да го подготвите за 4-8 часа, вместо за 12-18 часа. Получената смес е около 560 g. можете да го държите в хладилника за около седмица, като използвате специалния силиконов капак, за да запазите въздуха и да го запазите свеж.

Как да го направите:

Препоръчва се да се използват приблизително 60 gr. (около 2/3 от чаша) кафе със среден размер, на 680 gr. от смесен лед и вода - препоръчваме 340гр. на всеки. Добавете кафето си в камерата за варене и леко разклатете brewing tower. Добавите енин хартиен филтър на връх от остатъци и свалите го със студена вода (20gr). Сега, добавите пома и клапан на кулата и завъртете клапана така, че да се изравнява с отвора в капачката. Внимателно добавете лед и вода в горната част на кулата и започнете да регулирате вентила на потока.

Прочети ощеShow less
Подробности за продукта
0506010

Меню

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане